Point-Virgule NV, opgericht in 1994 door Caroline De Schipper, is exclusief importeur van design keukenartikelen van bekende en minder bekende merken. Point-Virgule specialiseert zich in innovatieve en gebruiksvriendelijke designproducten van hoogwaardige kwaliteit.

In 2002 lanceerden ze een eigen huismerk en bieden ondertussen een ruim assortiment van cocktail- en barbecue-accessoires tot kids -en ander keukengerij.

Hoogbouw palletrekken Point-Virgule

Snelle interactie en flexibiliteit van beide partijen deden Point-Virgule beslissen om met stow te werken

Toen Mevr De Schipper de plannen op tafel had gegooid om een compleet nieuw gebouw neer te poten, was het voor haar vanzelfsprekend om met partners te onderhandelen die accuraat, to the point, innovatief zijn en die zich compleet konden inleven in de visie van Point Virgule.
Het onderling contact + de professionaliteit waarmee stow voor de dag kwam deed uiteindelijk de beslissing vallen om met hen in zee te gaan.

point-virgule-palletrek-legbord

Dankzij de inplanting van een smalle-gangen-magazijn kan men gebruik maken van 6367 palletplaatsen, 912 pickingposities op een totale oppervlakte van 3261 m².
In vergelijking met een conventioneel palletmagazijn, biedt een smalle gangen -of hoogbouwmagazijn extra opslagcapaciteit. Hier worden de gangen zo nauw mogelijk en de palletrekken zo hoog mogelijk gemaakt. De combinatie van deze twee factoren kan kostenbesparend zijn waar ruimte kostbaar is.

www.point-virgule.be

point-virgule-palletrek