Mezzanine flooring system

U bent hier

Mezzanine Vloeren

De beste oplossing in elke tussenvloersituatie

De mezzanineconstructies van Stow zijn ontwikkeld voor de bouw van systeemvloeren. Ze zijn de beste oplossing in elke tussenvloersituatie en elk legbord- of palletreksysteem. U combineert onze mezzaninevloeren met een volledige reeks toebehoren, zoals trappen, leuningen en opzetplaatsen.

Mezzaninevloeren hebben bewezen voordelen:

•Onze mezzanineconstructies zijn goedkoper dan conventionele staalconstructies.
•De aanpassing van onze mezzanineconstructies gaat gemakkelijk en snel, dankzij het modulaire systeem.
•U integreert moeiteloos allerlei toebehoren, zodat onze mezzanineconstructies met uw bedrijf meegroeien.

Optimaal ontwerp garandeert stevige vloeren

Onze mezzanineconstructies verdragen een hoge vloerbelasting. De moduleerbare componenten maken vele, verscheiden overspanningsrasters mogelijk, met een vloerbelasting van 350 tot 1000 kg per m². De stevige verbinding tussen hoofd- en secundaire ligger garandeert de gehele stabiliteit van onze mezzanineconstructies. Voor zwaar beladen mezzaninevloeren, of installaties met grote overspanning, gebruiken we in onze mezzanineconstructies warmgewalste constructies, eventueel in combinatie met koudgewalste kinderliggers.

Basiscomponenten:

  1. hoofdligger;
  2. secundaire ligger;
  3. connector;
  4. houten vloeren met verhoogde densiteit, naturel, met antislip als bovenste laag of met witte onderzijde;
  5. kolom;
  6. schoringsprofielen.

Mezzanineconstructies beter dan conventionele staalconstructies

Mezzaninevloeren van Stow volgen uw behoeften op de voet, in tegenstelling tot conventionele staalcontructies. Barst uw onderneming uit zijn voegen, of wilt u de verdiepingsvloer ergens anders? Geen probleem. Onze mezzanineconstructies zijn verplaatsbaar. Of we maken ze groter of kleiner, dankzij het modulaire systeem. U kiest zelf de extra elementen bij uw mezzanineconstructies:

  • balustrades;
  • trappen;
  • opzetplaatsen;
  • voetplinten, …

Als u dat wenst, integreren we luchtkanalen, sprinklerleidingen en elektrische leidingen in de mezzanineconstructies. Ook de afwerking van de liggers gebeurt zoals u het wilt: standaard in galva of optioneel in vaal wit. De kolommen krijgen een hemelsblauwe coating.
 

Download brochure