Midi Rack® longspan racking

U bent hier

Opslag van kleine goederen

Opslag voor de meest uiteenlopende eisen

Wij bieden een uitgebreide portfolio van flexibele magazijnoplossingen voor kleine goederen. Van kantoortoepassingen tot de industriële productie aan toe, voor lichte en zware goederen: onze systemen zijn bedoeld voor bijna iedere situatie en omgeving.

Midi Rack longspan shelving

Grootvakstellingen

Onze modulaire Midi Rack® grootvakstellingen zijn ontworpen voor het opslaan van lichte tot middelzware lasten en kunnen gebruikt worden in nagenoeg elke situatie: legbordstellingen, grootvakstellingen, hoogbouwstellingen en tussenvloersystemen. De Midi Rack® grootvakstelling is kleiner van formaat en neemt minder kostbare ruimte in het magazijn.

Stowshelf® shelving system

Legbordstellingen

Onze Stowshelf ® legbordstellingen kunnen gebruikt worden voor zowel kantoor -als industriële toepassingen. Het specifieke legbordconcept van een legbordstelling is geschikt voor lichte tot middelzware lasten tot 230 kg/legbord. Alle legbordstellingen kunnen tevens gecombineerd worden met tussenvloersystemen met een jukbelasting tot 4000 kg.

Multi-tier racking

Legbordstellingen met tussenvloeren

Zowel de Stowshelf ® als de Midi Rack ® kunnen uitgerust worden met magazijnvloeren of entresolvloeren om zo applicaties met verschillende verdiepingen te creëren. Magazijnvloeren zijn enerzijds vloeren tussen de rekken en anderzijds vloeren op de rekken of een combinatie van beide.

High rise shelving

Hoogbouw legbordstellingen

Onze Midi Rack ® grootvakstelling en onze Stowshelf ® legborstelling zijn geschikt voor vrijstaande hoogbouwstellingen die bediend worden door order pickers. Variabele legbordhoogtes, overeenkomstig de afmetingen van de te stockeren goederen, zijn mogelijk door verstelbare legborden of liggers. Deze stellingen kunnen bediend worden door een grote verscheidenheid aan order pickers.

Carton live storage

Carton live storage

Doorrolstellingen voor dozen Deze vorm van dynamische stockage biedt veel voordelen voor het order picking proces: Minder loopafstanden Een gegarandeerde FIFO voorraadrotatie (First in – First out)...

Miniload single-store

Miniload single-store

Het automatische stockagesysteem (AS/RS), miniload single-store, wordt gebruikt voor het stockeren van kleine goederen, meestal dozen of bakken met een gewicht van 25 tot 250 kg/stuk.

Miniload multi-store

Miniload multi-store

Automatische magazijnoplossingen voor grote aantallen dozen en bakken. Enkel of dubbel diep gestapeld. Ook geschikt voor magazijnkranen die zijn uitgerust met grijpers of treksystemen.