Pallet racking galva diagonals

U bent hier

Palletopslag

Robuust, flexibel en efficiënt

Onze productenportfolio op het gebied van palletopslag omvat componenten en systemen die voldoen aan de hoogste eisen. Onafhankelijk van formaat en gewicht kunt u zo uw goederen op een betrouwbare en veilige manier opslaan. Al onze producten worden met behulp van speciale methodes getest en gekeurd.

Flexibele palletopslag

Onze modulaire raamwerkconstructie maakt een stellinghoogte van maximaal 40 meter met een draagvermogen van maximaal 45 ton mogelijk.

Conventional pallet racking

Palletrekken

Dankzij de modulaire constructie kunnen de Pal Rack® palletrekken worden aangepast aan uw specifieke eisen. De stellingen zijn geconstrueerd om de opslag van de meest uiteenlopende pallettypes en goederen te optimaliseren – onafhankelijk van gewicht en formaat.

Drive-in racking

Inrijstellingen

Optimale ruimtebenutting Door een minimum aan rijgangen wordt er bij inrijstellingen bijzonder efficiënt gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. De stellingen zijn vooral geschikt voor de opslag...

Open face racking

Open front-stellingen

Onze “open face” stellingen zijn uiterst geschikt voor opslag van containers en pallets. In “open face” stellingen worden de containers of de pallets op dieptesteunen geplaatst, die in de zijperforaties van de jukken worden ingehaakt.

Mobile racking

Mobiele stellingen

Onze mobiele palletstellingen zijn samengesteld uit conventionele palletstellingen, die op een mobiele onderstellen worden gebouwd, waarbij de gangpaden worden geopend en terug gesloten naar wens.

Push back pallet racking

Doorrolstellingen

Onze palet doorrolstelling biedt een efficiënte en compacte opslag van gepalletiseerde goederen. De pallets rollen onder zwaartekracht van de ingavezijde over de rollenbaan naar de uitnamezijde.

High bay racking

Hoogbouwstellingen

Hoogbouwstellingen worden hoofdzakelijk gebruikt in industriële magazijnen. Met een hoogbouwstelling van Stow kunnen goederen tot een hoogte van enkele tientallen meters worden opgeslagen.

Stow Atlas® pallet shuttle

Stow Atlas pallet shuttle

Het Stow Atlas pallet shuttle-systeem is een efficiënt opslagsysteem voor pallets in diepe kanalen. Deze shuttle is een toestel, werkend op batterijen, dat op rails de opslagkanalen inrijdt voor het laden en lossen van pallets.

Clad rack warehouse

Stow Silo

De Stow Silo rekkenstructuur is een kostenefficiënte oplossing waarbij de rekken dienst doen als dragende structuur voor het gebouw. Het dak en de wandbekleding worden rechtstreeks aan de rekkenstructuur bevestigd.

Pallet racking accessories

Toebehoren

Verhoog de levensduur van uw stellingen en magazijninrichting met onze veiligheidsinrichtingen en -componenten.