U bent hier

Succesverhalen

Hamann Stow Atlas palletrekken

Stow Atlas pallet shuttle bij Hamann International Logistics nv

Bij Hamann International Logistics (Wetteren/Lokeren), realiseerde Stow recent de installatie van een Stow Atlas shuttle systeem, voor een extra capaciteit van ruim 4000 europallets of 3300 industriepallets. Hamann koos ervoor om 2 shuttles in dienst te nemen, die zowel de euro- en industriepallets kunnen behandelen in de gewenste LIFO-toepassing.

Verrijdbare stellingen heftruck

Pallet Shuttle bleek prima keuze voor Bloklands shockfreezer

Dankzij de combinatie van verrijdbare stellingen met automatische palletrolbanen, ging voor Blokland een nieuwe wereld open. Bij de bouw van hun nieuwe shockfreezer koos Blokland opnieuw voor Stow. Stow's pallet shuttle bleek de perfecte keuze voor het nieuwe koelmagazijn.

[node:title]

Stow palletstellingen en carton live storage voor Spar Holding NL

Onder Spar Holding horen twee winkelformules: Spar en Attent. Daarnaast zijn er nog een honderdtal neutrale winkels die gebruikmaken van het logistieke proces (inkoop en distributie) van Spar. Al deze winkels worden beleverd vanuit twee distributiecentra, te weten: DC Noord te Alkmaar en DC Zuid te Waalwijk. In deze laatste installeerde Stow opslagsystemen. Beschrijving van de installatie Stow...

DAHER vond de ideale opslagoplossing bij Stow

De Franse Groep DAHER is een internationale toeleverancier voor industrie en diensten. Dit Europese bedrijf ontwikkelt, produceert en implementeert geïntegreerde oplossingen voor diverse sectoren, zoals luchtvaart, defensie, kernenergie en industrie. Met vestigingen in 14 landen en een netwerk van partners in 70 landen is het bedrijf een belangrijke speler op de internationale markt.

Conventional pallet racking

Densiteit en optimale bereikbaarheid overtuigen Simon Hegele

Simon Hegele begon in 1920 in Karlsruhe met een klein familiaal verhuisbedrijf. Sindsdien werd een lange weg afgelegd. Vandaag beschikt de onderneming die ooit startte met één kar en twee paarden, over ruim 250 transportvoertuigen. In de jaren 1960 kende het bedrijf een sterke expansie. De verhuizingen en het vervoer van meubelen werden geleidelijk aangevuld met diverse hightech...

Mezzanine magazijnvloeren Docdata

Docdata koos voor praktische legbordstellingen over vier niveaus van Stow

Docdata is een internationale groep met vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië en Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1976 en was lange tijd actief als producent van cd’s en dvd’s. In het jaar 2000 startte Docdata zijn e-commerceactiviteiten, om zich in 10 jaar tijd te transformeren tot een volwaardige e-commerceonderneming.

Stow’s mobile racking system

Dankzij mobiele stellingen loopt alles bij Maier Spedition op wieltjes

Maier Spedition is een pionier in de Duitse wegtransportsector. Het bedrijf bestaat al sinds 1927 en heeft vandaag een uitgebreid logistiek centrum in Singen. Maier Spedition werkt samen met tal van professionele partners, zowel in Duitsland als in andere Europese landen. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid vrachtwagenpark dat beantwoordt aan alle behoeften van de transportmarkt, met diverse types trucks die voldoen aan de strengste eisen op het vlak van technologie en milieu.

Pallet racks with staggered yokes

Vaste palletstellingen met verspringing dé oplossing voor NedTrain

NedTrain Componentenbedrijf Tilburg is een onderneming met een lange geschiedenis. Al in 1868 was er in het centrum van Tilburg een herstelwerkplaats. NedTrain is gespecialiseerd in het service, onderhoud en revisie van railgebonden materieel, incl. revisie van componenten van treinen. In 2011 verhuisde de werkplaats van de Tilburgse binnenstad naar Berkel-Enschot. NedTrain reviseert hier...

Drive-in racking at Cristal

Inrijstellingen garanderen compacte, flexibele opslag bij Cristal

Cristal is de 2de grootste producent van titaniumdioxide ter wereld en een wereldleider op het gebied van titanium. Het bedrijf levert diverse producten en diensten aan een groot aantal verwerkende bedrijven over de hele wereld, met de nadruk op pigmenten. Zo wordt er titaanwit van Cristal aangewend in duizenden afgewerkte producten, van plastic zakken tot vliegtuigen.

Pagina's